Fitfabriken

Teamfitfabriken

Team Fitfabriken — Kilpavalmennus

Team FitFabriken on perustettu fitness- ja bodylajeissa vakavissaan kilpailevien urheilijoiden tueksi matkalla kohti kotimaisia ja kansainvälisiä kilpalavoja. Olemme Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen tiimi ja valmentajamme ovat suorittaneet SFU:n valmentajakoulutuksen.

Toimintamme perustuu avoimeen, henkilökohtaiseen ja urheilijalähtöiseen toimintaan ja olemme urheilijoidemme tukena käytännössä 24/7.

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset valmennus- ja liikuntaravitsemuspalvelut. Päivitämme valmennusosaamistamme jatkuvasti, jotta urheilijalla olisi käytössään parhaat välineet kehittymiseen.

Vaadimme valmennettaviltamme erittäin paljon, mutta annamme myös kaikkemme, jotta Sinä voit saavuttaa tavoitteesi. Valmennamme bikini- ja body fitness ja wellness fitness -kilpailijoita. Tutustu lajeihin Suomen Fitnessurheilu ry:n sivuilla.

Kilpavalmennukseen voi hakeutua myös ilman määriteltyä kilpailutavoitetta.

Team FitFabriken toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n (IFBB) alaisuudessa ja lisenssin lunastaneet urheilijamme ovat täten myös WADA:n testauksen piirissä.

Kilpavalmennuksen ja Junioriakatemian ikäraja on 15 vuotta. Kilpaileminen on mahdollista 16 vuotiaasta alkaen.

Huomioittehan, että fitness on urheilumuotona äärimmäisen vaativa ja tarvittavan lihasmassan ja kilpailukunnon saavuttaminen edellyttää pitkäjänteistä, määrätietoista ja kurinalaista työtä ja usein useamman vuoden kehitysprosessia. Fitness on siis lajista riippumatta enemmänkin täysipäiväinen elämäntapa, eikä hetken mielijohteesta toteutettavaa wannabe hömppää.

Tiivistettynä ”elämäntapana fitness” -ajattelu on siis hyvinvointiin, vahvempaan lihaskuntoon ja terveisiin terveisiin elämäntapoihin, eli ITSEENSÄ panostamista ja sen kautta aukeaa myös mahdollisuus kilpailla lajissa. Ja vaikka et koskaan nousisikaan kilpalavalle, niin valmennuksemme tarjoaa ensiluokkaiset eväät edellä mainittuihin arvoihin ja opettaa tuntemaan ja kuuntelemaan omaa kehoa. Panostamme antistä enmmän myös urheilijakeskeisyyteen, jolloin vuorovaikutus urheilija ja valmentajien välillä kasvaa ja näin pystymme yhdessä pureutumaan tehokkaasti myös psyykkisen puolen voimavaroihin, elämän solmukohtiin ja mahdollisiin itsetunto- ja syömisongelmiin, sekä kokonaisvaltaiseen urheilijan hyvinvointiin.

Oletko Sinä valmis panostamaan itseesi?

Valmennus- ja tiimitoiminta lyhyesti

 • Laadukas ja progressiiviseen kehitykseen tähtäävä harjoittelu, tarvittava määrä yhteistreenejä, sekä riittävä lepo
 • Terveellinen ja monipuolinen, harjoittelua ja kehitystä tukeva ravinto (mm.hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen optimaaliset suhteet, hyvät rasvat jne.)
 • Jatkuva kunto- ja kehitysseuranta
 • Lihashuolto
 • Tuki koko valmennusjakson ajan (harjoituskausi, dieetti, kisavalmistelut- ja viimeistelyt, kilpailuhuolto myös KV-kilpailut, kilpailujen jälkeinen palautuminen - reverse diet)
 • Tiimipäivät (yhteistreenit, poseerausharjoitukset, tiimihenki)
 • Lisäravinneopastus
 • Tiimivaatteet
 • Alennukset FitFabriken myymälän lisäravinteista ilman markkinointivelvoitteita
 • Team FitFabriken jäsenille salimaksu 25€ / kk
 • Valmennuksesta vastaa SFU ry:n virallinen valmentaja Linda Sundelin (taso I)

Kiinnostaako kilpaileminen?

Otamme uusia kilpavalmennettavia pääsääntöisesti vain vuosivalmennukseen.
Muut urheilijavalmennukset, valmennussopimukset ja Team FitFabriken jäsensopimukset tapauskohtaisesti.

Kiinnostaako kilpavalmennus

Lähetä hakemus [email protected] tai soita 0400-320870.
Kerro itsestäsi urheilijana, sekä aikaisemmasta urheilutaustastasi ja tavoitteistasi.
Voit tulla myös käymään salilla aukioloaikojen puitteissa.