Fitfabriken

Palveluehdot

FitFabriken Oy palveluehdot lyhyesti:

  • Muista hyvät käytöstavat kovankin harjoituksen aikana ja huomioi muut liikkujat
  • Huolehdi osaltasi turvallisuudesta – ilmoita mahdollisista laitevioista ja vastaavista epäkohdista viipymättä henkilökunnalle – vioittuneilla laitteilla harjoittelu on ehdottomasti kielletty
  • Huolehdi osaltasi siisteydestä – treenaa aina vain puhtailla sisäliikuntajalkineilla ja palauta käyttämäsi välineet omille paikoilleen, käytä hikipyyhettä ja pyyhi mahdolliset hikijäljet istuimista ja selkänojista
  • Kulkuoikeus on henkilökohtainen, eikä oikeuta laskemaan ulkopuolisia salille missään tilanteessa

1. TARJOTTAVAT PALVELUT

FitFabriken tarjoaa asiakkailleen liikunta- ja valmennuspalveluita. Kuntosalipalvelut tarjotaan määräaikaisina sopimuksina ilman irtisanomisaikaa. Personal trainer -palvelut järjestetään yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan kertapalveluina tai pidempinä palvelukokonaisuuksina.

Kuntosali on avoinna asiakkaillemme ympäri vuorokauden. Henkilökunta on paikalla arkisin klo 12–20. Kuntosalipalveluun sisältyy ohjattua ryhmäliikuntaa 2–3 kertaa viikossa. Ryhmäliikunnan määrässä ja henkilökunnan paikallaolossa voi olla muutoksia kesä- ja loma-aikoina. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan salilla etukäteen.

2. ASIAKKUUS JA YLEISET OHJEET

Asiakas valitsee haluamansa määräaikaisen sopimusajan (1, 6 tai 12 kk) ja sopimustyypin (arkiajat klo 8–14 tai 24/7). Sopimusten kestot noudattavat kalenterikuukausia. Jos asiakas haluaa aloittaa palvelun kesken kuukautta, vajaa kuukausi laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.

Maksu tulee suorittaa ennen sopimusjakson alkua yhdessä erässä. Liikuntapalveluihin käyvät maksuvälineinä pankki- ja luottokortti, käteinen sekä liikuntasetelit (Smartum ja Virike). Yli kuukauden sopimusmaksut voidaan laskuttaa erikseen.

Sopimus loppuu automaattisesti sopimusajan päätyttyä. Erillistä irtisanomisaikaa ei ole. Maksettuja liikuntamaksuja ei palauteta. Sopimusta ei voi jäädyttää eikä siirtää toiselle henkilölle. Asiakassuhteen aikana tallennettavista henkilötiedoista löydätte tarkemman kuvauksen verkkosivujemme linkistä tietosuojaseloste.

Asiakkaat huolehtivat omalta osaltaan saliturvallisuudesta, sitoutuvat treenaamaan vastuullisesti ja ilmoittamaan henkilökunnalle havaitsemistaan puutteista. Harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla – kysy apua henkilökunnalta, mikäli laitteiden/välineiden käytössä ilmenee epävarmuutta. FitFabrikenin palvelut eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Asiakas vastaa siitä, että hänen terveydentilansa sallii palvelujen käytön.

3. KULKUOIKEUS

Kuntosalipalvelun aloitusvaiheessa tallennamme kulunvalvontaa varten asiakkaan sormenjäljen, jolla pääsee sisälle kuntokeskukseen valitun sopimustyypin mukaisina aikoina. Kulkuoikeus on tarkoitettu vain ja ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön, eikä oikeuta tuomaan ulkopuolisia henkilöitä salille missään tilanteessa. Tutustumiskäynnit ainoastaan henkilökunnan läsnä ollessa arkisin klo 12–20. Väärinkäytökset johtavat kulkuoikeuden menettämiseen.

4. FITFABRIKENIN VELVOLLISUUDET

FitFabriken huolehtii siitä, että liikuntatilat ja välineet ovat asianmukaisessa kunnossa sekä käyttäjille turvalliset, ja että sen henkilökunta on ammattitaitoista.

FitFabriken ei ole vastuussa asiakkaiden henkilö- tai omaisuusvahingosta, ellei vahinko ole aiheutunut FitFabrikenin vakavasta huolimattomuudesta. FitFabriken ei vastaa kuntosalipalvelujen käytön estymisestä ylivoimaisen esteen vuoksi (esim. tilojen vaurioituminen, sähkökatkos).

5. YLEINEN VIIHTYVYYS JA TURVALLISUUS

Kuntosalin yleisen viihtyvyyden kannalta jokainen on osaltaan velvollinen huolehtimaan käyttämistään välineistä, eli palauttamaan välineet paikoilleen harjoituksen päätyttyä. Kaikki levypainokuormitteiset laitteet tulee tyhjentää harjoituksen päätyttyä ja levypainot palauttaa omille säilytyspaikoilleen.

Vältä mahdollisuuksien mukaan painojen turhaa pudottelua.

Treenaa aina vain puhtailla sisäliikuntajalkineilla, käytä hikipyyhettä ja pyyhi mahdolliset hikijäljet istuimista ja selkänojista.

Mikäli tarvitset vetotreeneissä magnesiumia – käytä ainoastaan kiinteässä muodossa olevaa mankkapalaa. Jauheen käyttö on salilla kielletty. Myymälästä saat halutessasi myös testikäyttöön Taffer-vetoremmit, jotka korvaavat ylivoimaisesti perinteiset vetoremmit ja magnesiumin.

Informoi henkilökuntaa mahdollisista laitevioista, paperin loppumisesta ja muista epäkohdista. Viallisilla laitteilla harjoittelu on turvallisuussyistä ehdottomasti kiellettyä.

6. EHTOMUUTOKSET

FitFabriken pidättää oikeuden muuttaa ehtojaan. Asiakkaiden palautteet otetaan huomioon ehtoja kehitettäessä. Ajantasaiset ehdot löytyvät FitFabrikenin nettisivuilta ja kuntosalilta.