Fitfabriken

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kuntosaliharjoittelun lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta harjoitusohjelmien, treenin ja ruokavalioiden muodossa. Eli olipa tavoitteesi lihaskasvussa, painonhallinnassa tai yleiskunnon kohentamisessa – Me autamme. Toteutamme ohjaukset ja valmennukset aina asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden.

Varaa ilmainen konsultaatio:
Linda Sundelin + 358 400 320 870
[email protected]

Omasta lihaskunnosta huolehtiminen treenin merkeissä on melkeinpä parasta mitä ihminen voi vapaa-ajallaan tehdä ja meiltä saatte kattavan avun kokonaisvaltaiseen kuntoprojektiin tai halutessasi voimme auttaa vain esimerkiksi ruokavalion remontissa.

Tiloissamme Teitä palvelevat myös naprapaatti Hans Nordman, sekä fysioterapeutti/hieroja Aleksi Öhman. Lue lisää ja varaa aikasi suoraan haluamallesi henkilölle. Yhteystiedot löytyvät terveyspalvelut -välilehdeltä.

Meillä myös X°Cryo huippukylmähoidot ja X-Tone kehonmuokkaushoidot.

Kiinnostaako sinua fitness?

Team FitFabriken on Suomen Fitness-urheilu Ry:n virallinen tiimi ja valmennettavamme tähtäävät kilpailemiseen fitness urheilussa. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan tiimitoimintaan myös harrastemielessä. Tiimin jäsenenä saat osaavan ammattilaisen treenisi tueksi, tehokkaat harjoitusohjelmat ja yksilölliset laaditut, tavoitteitasi tukevat ruokavaliot ja halutessasi voit osallistua myös kuukasittaisille tiimipäville.

Kiinnostaako sinua fitness?

Harrastajajäsenen kuukausihinta on 160€ ja se sisältää kuntosalin kk-maksun.
HarrasteFitness soveltuu erityisesti henkilöille, jotka haluavat harjoitella kovaa ja tavoitteellisesti, mutta ilman ensisijaista ajatusta kilpailemisesta.
Tule rohkeasti mukaan! Koskaan ei ole liian myöhäistä huolehtia omasta kunnostaan!

Lisätieto:
[email protected]
0400-320870

Kilpavalmennus